19.2.10

7 uker. Ett tema. 45 Historier. 12 Kortfilmer.


Medier og Kommunikasjon ved Sandvika Videregående skole presenterer Forvandlingen – et kortfilmprosjekt. Vi åpnet dørene på Sandvika kino torsdag 18. februar klokken 12.00 for en fantastisk filmopplevelse.

Temaet ‘’Forvandlingen’’ ble gitt av lærerne. Med dette som eneste forutsetning tok vi i 2. klasse på Medier og Kommunikasjon oppgaven på strak arm. Det hele startet med 45 selvskrevne historier som senere ble lest igjennom og bearbeidet i grupper. De tolv gruppene endte opp med en historie hver som nå har blitt filmatisert.

Vi som unge filmskapere har blitt satt på prøve. Vi har møtt mye motstand, men også mye positivt og lærerikt har kommet ut av prosessen. Til tross for blod, svette og tårer har ambisjonsnivået vårt vært på topp, og med det har vi kommet i mål med tolv spektakulære kortfilmer.

Vi har jobbet selvstendig, brukt mye tid på planlegging og gjennomført prosjektet med ferdig film inkludert DVD-cover og plakat.  Lærerne våre omtaler prosjektet som meget profesjonelt, med kortfilmer som i aller største grad er verdt å se.

(Teksten er hentet fra elevenes pressemelding - skrevet av Tina Rueda og Kirstine Louise Knudsen på MK VG2)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar